ERZURUM / AZİZİYE - Şeker İlkokulu

Mrt

Okulumuzda her sınıf için ayın öğrencisi uygulaması gerçekleştiriyoruz. Ayın öğrencisi akademik başarının yanında sosyal yeterlik, okul kurallarına uyum, arkadaşlarıyla olan ilişkiler, çevre bilinci gibi çeşitli değerlendirme kriterlerine göre değerlendirilmektedir. Ayın öğrencisi seçilen öğrencimizin foroğrafı animasyon haline dönüştürülüp koridorda sergilenerek tüm öğrencilerin güdülenmesi hedeflenmektedir.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat Ayı Etkinliğimiz Deyimler ve Atasözleri

Okulumuzun özel öğrencilerinden Salih'in Dinozorlar sergisi

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Meral ALTAŞ ve Hülya EYMİR tarafından yürütülen KOA - Değerler Haritası eTwinning Projesi ile öğrencilere değerlerimizi tanıtmak (sevgi, saygı, sabır, dostluk, sorumluluk, adalet, öz denetim, vatanseverlik, dürüstlük ve yardımseverlik); öğrencilerin değerleri anlamalarını ve uygulamalarını teşvik etmek amaçlanmaktadır.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Bilen Oturur Etkinliği" yapıldı

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.