Şeker İlkokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://aziziyeseker.meb.k12.tr
Adres : Şeker Fabrikası Kampüsü Aziziye ERZURUM
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Okulumuz yapılan sınavlarda ve spor yarışmalarında büyük başarılar göstermiştir.
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : İkili
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 07:30-12:20 12:30-17:20
Bağlantı : ADSL (4 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Sayısı:0
Servis : Servis bulunmamaktadır.
Ulaşım : Erzurum´dan kalkan B-1 ve B-7 otobüsleri ile ulaşım sağlanıyor. Öğretmenlerin büyük çoğunluğu kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri : Yerleşim yerinde ev kiraları 250-600 tl arasında değişmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçemiz Merkez ilçedir. Erzurum şehir merkezine 15 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :